متوسطه اول پسرانه توسعه

اطلاعیه

مراحل ثبت نام ورودی پایه هفتم دبیرستان پسرانه  توسعه  در  سال تحصیلی      1400-1399

-     ورود به سایت مدرسه جهت پیش ثبت نام از   اول اسفند  ماه

-     تماس از روابط عمومی دبیرستان جهت تکمیل فرم پیش ثبت نام و ارائه ­ی مدارک مربوطه شامل :

(2 قطعه عکس – کپی شناسنامه دانش آموز – کپی شناسنامه و کارت ملی پدر و مادر – کپی کارنامه نوبت اول پایه ششم)

-     بررسی سوابق تحصیلی دانش آموز توسط مسئولین ستاد ثبت نام

-     هماهنگی و اطلاع رسانی به دانش آموزانی که ؛ سوابق تحصیلی ایشان مورد تأیید و پذیرش دبیرستان قرار گرفته است

-     دعوت از دانش آموز متقاضی  به همراه اولیای محترم ایشان جهت انجام مصاحبه

-     دعوت از اولیای محترم دانش آموزانی که ثبت نام قطعی ایشان مورد تأیید ستاد ثبت نام قرار گرفته است

جهت
انجام امور اداری و ثبت نام نهایی

توجه:

زمان آزمون ورودی دانش آموزان میان پایه های هشتم و نهم   متعاقباً  اعلام می­ گردد.

-     دانش آموزان  ورودی   پایه هفتم ،  می­بایست  در تمام دروس کارنامه ، عملکرد «بسیار خوب»داشته باشند .

-     شایسته است  داوطلبین ورودی پایه های: هشتم  ونهم معدل  بالای   19  داشته   باشند.

نشانی    :

دبیرستان پسرانه توسعه  (دوره اول) – میـدان ونک - خیابان گاندی جنوبی – خیابان 23 - پلاک 28

تلفن: 88776279 - 88878574  - 88879743

فاکس: 88797969